Millo 126

conectat dar in linistea padurii

In primul rand, am ales varianta caselor cuplate si insiruite pentru cei mai multi dintre noi care isi doresc sa locuiasca la casa si nu isi permit o curte care sa inconjoare casa pe toate laturile. Un mare avantaj al solutiei alese consta in costul incalzirii caselor in timpul iernii care este la jumatate fata de apartamentele clasice. Izolatorii fonici speciali pe care i-am folosit la peretii comuni exclud disconfortul eventualelor zgomote ale vecinilor alaturati.

Comparativ cu oferta actuala existenta pe piata, consideram ca proiectul nostru are niste elemente esentiale diferite (nu numai dintre cele care se vad la final):

structura

- toti peretii (interiori si exteriori) sunt in totalitate din caramida, produsa  de firma Wienerberger, Germania;

- peretii comuni dintre locuinte, sunt realizati din Ytong de 30cm grosime, cel mai bun izolator fonic folosit in realizrea structurilor clasice (caramida, stalpi si grinzi din beton)

 
   
electrice

- impamantare OBO instalata fara sudura, garantata 20 de ani;
- bransament individual;
- aparatura modulara Gewiss, produsa in Italia;
- fiecare loc prevazut pentru TV (4 la numar), are si semnal internet, necesar pentru SMART TV;
- prize pentru sistem audio 5.1 in living (cabluri de boxe ascunse).

 
 
 
 
 
sanitare Aici ne vom limita doar prin a enumera marcile folosite si ca IN TOTALITATE sunt produse in Europa, in tarile cele mai consacrate in domeniu (ItaliaSpaniaGermania): Kludi, Vitra, Sanindusa, Porcelanosa.
   
incalzire

- instalatia pentru incalzire este realizata in totalitate in pardoseala, acest fapt generand un confort sporit si consumuri mult scazute fata de solutia clasica pe radiatoare;

- centralele termice si toate caloriferele sunt marca Ferroli (Italia), cu mentiunea ca centralele au puterea de 32 kW, pentru dimensiunea caselor fiind suficiente si la 24 kW.

   
finisaje - tamplaria este SALAMANDER (Germania) cu geam tripan, finisaj antracit, toate ferestrele avand dubla deshidere;
- tencuiala interioara este realizata in totalitate mecanizat;
- tencuiala exterioara este produsa de Weber (Germania) si este aplicata peste un termosistem de 10cm grosime;